26.12.2012

Säännöt itselle vuodelle 2013


  • en saa ostaa lankaa vuonna 2013
  • vuoden ensimmäisellä neljänneksellä vaihtoihin saan osallistua vain jos mahdollisuus käyttää varastolankoja (mielellään ei ollenkaan, tämähän ei pienennä varastoa)
  • huhtikuusta eteenpäin saan osallistua vaihtoihin vain jos varaston pienennys on hyvällä mallilla, vaihdoista tulleille langoille on suunniteltava työ heti ja kuukauden sisällä aloitettava työ.
  • varasto on saatava huomattavasti pienemmäksi, koska neulomalla sen pienennys tarkoittaisi kilo per kk niin armotta myyntiin/arvontavoitoiksi.
  • varaston on kutistuttava niin että varastossa on vain sellaisia lankoja joille on suunnitelma olemassa ja yksi pieni laatikollinen hätävaralankoja.

5 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

No huh. Tiukat ajat edessä. :D

Täti Monica kirjoitti...

Eikös vain ;)
Tila alkaa loppua, ja kaikki langat on mulla isoissa laatikossa ja joka kerta kun etsin jotain tiettyä lankaa niin on iso työ löytää etsimäänsä. Että jotain on tapahduttava.. ja kun neulomaan en taatusti kerkeä vuoden aikana niin paljoa kuin lankoja on niin sehän tietää sitä että lankoja tulee myyntiin ja arvontoihin. Ja toivon mukaan saan myös jotain valmistakin aikaan, sen suhteen otankin jo varaslähdön..

Heppapuiston Merru kirjoitti...

Kylläpä meinaat olla tiukka itsellesi, kadehdittavaa päättäväisyyttä. :) Tsemppiä koitokseen!

Osakainen kirjoitti...

Pitäisköhän minunkin... Minulla tosin langat ovat läpinäkyvissä laatikoissa, joten helposti (tai lähes helposti...) löydän haluamani. Uusia vain on niin kiva ostaa...

Päivikki kirjoitti...

Onnea lupausten pitämiseen. Mie olen saanut lankavarastoani pienenemään aikalailla päättämällä, että ensisijaisesti neulon varastolangoistani. Lankaa ostan vain ja ainoastaan oikeaan tarpeeseen.